dinsdag 25 maart 2014

Haken & breien tvv Bone4kids

 Het Bone4Kidsfonds werd opgericht om middelen te werven voor het onderzoek en de behandeling van niet-helende breuken (pseudoartrose) bij kinderen, waarvan er minstens 10 zijn in België en ook van onze buurlanden komen kinderen met deze ziekte naar de KU Leuven omdat hier de oplossing klaar ligt, enkel ontbreken we nog aan het voldoende euro's om dit onderzoek toe te passen in de praktijk.
Deze aandoening is een van de moeilijkst behandelbare problemen binnen de orthopedische chirurgie. Amputatie is vaak de enige uitweg. Meer info: 
www.bone4kids.be

Kan u helpen? Nou en of ! ! 
Als je wil kan je mee haken of breien of onze kunstwerken aankopen (wie mee wil haken/breien mag bij ons komen wol ophalen, vulling, lakens als voering,.... 
We storten de opbrengst rechtstreeks door naar de KU Leuven.
Onze breiwerken kopen online? Facebook sale bone4kids via Charlotte Govaert: cattoorgovaert@telenet.be 
Alles wat hier zal verschijnen is ook voor u te koop. Verzendingskosten ten laste van de koper.

NOOT: Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verslavende werking om voor ons te haken en te breien, want geloof ons vrij, de uitdagingen komen op je af en het is zeer aanlokkelijk als jou werkje net dan zo snel verkocht is :-)  hahaha
12 april 2014: breicafé in de Notelaar te Zuienkerke (België) Nieuwe steenweg 96.
Wilt u vanuit Nederland ons team versterken en ook maandelijks een breicafé houden, werken inzamelen en verkopen en het geld goed beheren en doorstorten naar ons? Laat het mij weten, we zoeken nog iemand.http://www.omroepbrabant.nl/?video%2F84704572%2FAnne+Krijnen%2811%29+uit+Geffen+zet+actie+op+touw+voor+haar+zieke+vriendinnetje+Lot.aspx dit Geffense meisje heeft ook haar strijd te doorstaan en hoop dankzij Bone4kids haar strijd te winnen! Help u mee?! 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten